Lokid ja suitsusilm

Annika Kuusik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Make-up Atelier’ grimeerija Maria Indermitte soovitab teha korraliku meigipõhja, et jume oleks värske ja kumav.
Make-up Atelier’ grimeerija Maria Indermitte soovitab teha korraliku meigipõhja, et jume oleks värske ja kumav. Foto: Mailiis Ollino

Aasta viimasel kuul saab hoo sisse pidude karussell. Kas kasutada klassikalist lähenemist ja piirduda aegumatu musta lainerijoone ja punase huulepumatiga või lasta end tiivustada meigimaailma trendidest? Mõlemad on lubatud.

Meigistiil ja värvivalik on suuresti individuaalne, lähtepunktiks kindlasti jumestusega koos käivad rõivad, ehted ja soeng. Kuid siiski leidub toone, mida algaval peohooajal püüda tasuks. “Sügistalvised meigi- ja üldse kogu moeilma trendid on inspiratsiooni saanud emakesest loodusest. Sügavoranž, ploomililla, külma alatooniga roosa sobivad ideaalselt huultele. Silmad tahavad nüüd saada rohelisi toone, nii argise kui piduliku jumestuse loomiseks,” rääkis Spes Ilutoa kosmeetik Katrin Bagortšikova.

Silmad tahavad sel hooajal rohelisi toone.
Silmad tahavad sel hooajal rohelisi toone. Foto: shutterstock.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles