Kaks pärnakat teenis Jaansoni fondi toetuse

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jaanson.
Jüri Jaanson. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eesti rahvuskultuuri fondi Jüri Jaansoni nimeline allfond jagas noortele sõudelootustele edasi pürgimiseks tuge, teiste seas pälvisid toetuse Pärnu Kalevi sõudekeskuse noored Ander Koppel ja Rain Harjus.

2004. aastal sõudeliidu ekspresidendi Peeter Mardna eestvedamisel Eesti sõudeliidu asutatud fondi eesmärk on toetada kuni 21aastasi arvestatava arengupotentsiaaliga noorsõudjaid treeningute ja võistlustega seotud kulude katmisel.

Fondile nime andnud kahekordne olümpiahõbe Jüri Jaanson avaldas oma Facebooki-lehel tänavused stipendidaadid. "Mul on hea meel teavitada allfondi nõukogu otsusest eraldada tänavuse aasta stipendiumid Kristjan Lindsalule, Rain Harjusele ja U23 kergekaalu neljapaadile," teavitas Jaanson.

Neist neljapaadi kandidaadid Kermo Randmäe, Karl August Ruusalepp, Joonatan Kama ja Ander Koppel pälvivad kokku 600 eurot ja Lindsalu ja Harjus mõlemad 200eurose toetuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles