Pärnu linn tunnustab aasta sportlasi

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Saar.
Kevin Saar. Foto: Madis Sinivee

Pärnu linnavalitsus ja Pärnu spordiliit valisid linna tänavaasta naissportlaseks kettagolfar Kristin Tattari. Aasta meessportlase tiitli pälvis motomees Kevin Saar, kes ühtlasi saab kätte Stockholmi pärnakate rändauhinna, kui Pärnumaa 2017. aasta parim noorsportlane.

Edukaima neiu tiitel omistati sõudja Greta Jaansonile ja edukaima noormehe tiitel läheb purjetaja Hendrik Holtsmannile.

Aasta võistkonnaks tituleeriti paarisaeru neljapaat, kuhu kuuluvad Allar Raja, Tõnu Endrekson, Kaspar Taimsoo ja Kaur Kuslap.

Aasta pallimänguvõistkonnaks valiti Pärnu jalgpalliklubi naiskond. Tiimi kuuluvad Elis Meetua, Keitlin Saar, Kaire Palmaru, Heleri Saar, Ulrika Tülp, Anete Paulus, Anastassia Morkovkina, Kairi Himanen, Liivi Sõrmus, Berle Brant, Imbi Hoop, Anastassia Filenko, Aljona Sasova, Laada Tereštšenkova, Marve Bessmertnõi, Ljubov Maksimova, Merily Toom, Kristina Bannikova, Anne-Grethe Pajuviidik, Evelyn Šilina, Mariana Kees, Anastasija Grazyna-Shcerbachenia ning treenerid Jüri Saar ja Jüri Talu.

Aasta treeneri tiitli pälvis juba mitmendat aastat järjest sõudetreener Matti Killing.

Selle aasta noortreeneriks valiti võrkpallureid treeniv Toomas Jasmin. Aasta spordiveterani tiitel omistati sõudja Tatjana Jaansonile ja aasta invasportlaseks sai samuti sõudja Agor Tettermann.

Samuti antakse noorsportlastele olümpialootuste 2018. aasta stipendiumid.

Auhinnad antakse üle reedel, 29. detsembril kell 16 Pärnu raekoja saalis. Autasustab linnapea Romek Kosenkranius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles