Noored tantsukunstnikud otsivad lavastusse osatäitjaid

Sirle Matt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsulavastus "Sisesosinad" otsib osatäitjaid.
Tantsulavastus "Sisesosinad" otsib osatäitjaid. Foto: Erakogu

Pärnu Endla teater ja rühmitus 4kuudis otsivad veebruaris Küünis etenduvasse tantsulavastusse "Sisesosinad" visuaalsete rollide täitjaid.

Oodatud on omanäolised üle 12aastased huvilised. Lavastuse autorid lubavad, et rolli saavad kõik kohaletulnud. Osalistega kohtutakse 4. jaanuaril kell 18.30 Endla piletikassa juures.

"Sisesosinad" on nüüdistantsulavastus, mis valmib Pärnu koreograafide Kardo Ojassalu, Annika Viibuse, Karoline Suhhovi ja Evelyn Piiraku koostöös. Eesmärk on pakkuda vaatajatele liikumis-, heli- ja kujutava kunsti haaravat sümbioosi.

Lavastuses puudutatakse teemasid, mis on ühiskonnas arutlusel ja käivitanud loomingulise protsessi.  Visuaal- ja valguskunstnikuks on Rommi Ruttas. Heli- ja muusikalise kujunduse loob Argo Vals. Kostüümikunstnik on Karin Sülluste, kes tuntud ILM by Karin kaubamärgi loojana.

Lavastus tuleb välja Endla ja loomingulise koosluse 4kuudis koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles