Purjus naine peksis läbi taksojuhi ning varastas sohvrilt käekoti ja kampsuni (3)

Martin Laine
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Takso. Foto on illustreeriv.
Takso. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu taksojuht kohtas möödunud aasta suvel õuduste klienti, kes lõhkus tema auto, peksis ta läbi ja kõige tipuks varastas auto tagaistmelt tema asjad.

21. märtsil astus Pärnu maakohtu ette 45aastane Killi, naine oli süüdistatav kehalises väärkohtlemises ning sissetungimises ja varguses.

Süüdistuse järgi murdis alkoholijoobes Killi mullu juunis Pärnus Vana-Sauga tänaval äsja seisma jäänud taksol katki kaks plastist autolipu kinnitusvarrast ja tungis seejärel naistaksojuhile kallale.

Märatseja peksis ohvrit vähemalt kümnel korral kätega pähe ja ülakehasse, kaks korda jalaga puusa ja jalgadesse ning kõige lõpuks tiris kannatanut juustest.

Seejärel avas Killi auto tagaukse, haaras istmelt juhi kampsuni ja käekoti ning viis need endaga koju kaasa. Millegipärast võttis märatseja ohvri käekotist endale omaniku autojuhiloa ja kott kogu selle ülejäänud sisuga leiti hiljem lähedalt aiaposti otsast. Kampsuni jättis ründaja endale.

Pärnu maakohus mõistis naise kuritegude eest kaheksaks kuuks tingimisi vangi, trellide taha ei pea ta minema, kui aastase katseaja jooksul kuritegu toime ei pane.

Otsus sündis kokkuleppemenetluses.

Samuti peab Killi ohvrile hüvitama tekitatud kahju 313 eurot ja menetluskulu 750 eurot.

Kohtuotsus jõustus 6. aprillil.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles