Väärikate ülikooli lõpetab 499 õppurit

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väärikate ülikooli lõpetab üheksas lend. Foto on illustreeriv.
Väärikate ülikooli lõpetab üheksas lend. Foto on illustreeriv. Foto: Mailiis Ollino

Väärikate ülikooli üheksanda lennu aktusel tuleval teisipäeval Strandis saab lõputunnistuse 499 õppurit, kellele 2017/2018. õppeaasta viimase loengu peab tuntud teleajakirjanik ja laulja Reet Linna. Tema kõneleb teemal “Kuidas olla ja elada reipana, tundes end seejuures vajalikuna?”.

Tervitussõnad ütleb Tartu ülikooli Pärnu kolledži direktor Henn Vallimäe, kes annab üle ka väärikate ülikooli teenetemärgid neile, kes üldharivasse ettevõtmisse on enim panustanud.

Väärikate ülikooli projektijuhi Mari Suurväli sõnade kohaselt järgneb lõpuaktusele tavakohane ühispildistamine. Meelelahutust ja silmailu toovad võimlemisklubi Rüht ja kantritantsijad.

Sügisel algab juba kümnes õppeaasta, mis kinnitab, et Pärnu kolledžis pandi aastaid tagasi alus väga õigele ettevõtmisele ja et õppida ja silmaringi laiendada pole kunagi hilja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles