Galerii: Toris selgusid Pärnumaa parimad grillijad

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Loopere ja Sven Rosenštok tiimist Pärnumaal on jummala hea võitsid Pärnumaa grillimise meistrivõistlused.
Hannes Loopere ja Sven Rosenštok tiimist Pärnumaal on jummala hea võitsid Pärnumaa grillimise meistrivõistlused. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Laupäeval toimusid Tori vallamaja aasal Pärnumaa meistrivõistlused grillimises, kus oma oskusi näitasid 11 võistkonda.

„Grillfesti“ korraldajate teatel valis žürii Pärnumaa parimaks grillvõistkonnaks tiimi Pärnumaal on jummala hea, mis võitis võistluse kolmest ülesandest kaks. Teiseks platseerus Toris Türi grillitrio ja kolmandaks Tori-Sindi jahiselts.

Et võitjate kapten Sven Rosenštok on korraldajate teatel pärit Kohilast, pälvis Pärnumaa parima tiitli lõpuks üldpingereas kolmandaks tulnud Tori-Sindi jahiselts.

Grillijad pidid näitama oskusi Rakvere searibi, Talleggi kanafilee ja fantaasiaroa küpsetamises. Esimese ja kolmanda vooru võitis üldvõitja. Talleggi kanafilee küpsetamises oli osavaim kokkuvõttes seitsmendaks platseerunud Jõe tänava kogudus tiim.

Võistkonna Pärnumaal on jummala hea fantaasiavooru võidutöö „Kohalik part“ kohta ütles võitjate kapten Rosenštok grilliliidule: „Grillisime parti, tomatit, apelsini, redist, pirni ja ciabatta't. Joogiks pakkusime Prantsuse päritolu täidlast veini mis sobis pardiga ideaalselt.“

Võistlustöid hindas Eesti grilliliidu kohtunikkond koosseisus: Peep Õisma, Annely Sander, Siret Kuldkepp, Margit Gruuse, Aleksander Kuruson, Ludmilla Kuruson, Jaanus Alliksoo ja Vello Saluste.

Nii Pärnumaa võistluse kolm parimat kui iga vooru võitja ehk võistkonnad Pärnumaal on jummala hea, Türi grillitrio, Tori-Sindi jahiselts ja Jõe tänava kogudus pääsesid eeloleval laupäeval, 11. juunil Türi rannas ja lauluväljakul toimuvale üleriigilisele lõppvõistlusele „Grillfest“.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles