Hariduse arengukava uuendused saavad avalikuks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnu linnavolikogu suunas avalikustamisele “Pärnu linna haridussüsteemi arengukava 2004-2015” uue redaktsiooni.

Arengukavaga saab tutvuda 1. juulist 15. augustini Pärnu linna veebilehel www.parnu.ee, Pärnu linnavalitsuses ruumis 103 ja keskraamatukogus, andis teada linnavalitsuse pressiesindaja.
 
Ettepanekuid haridussüsteemi arengukavasse saab kirjalikult esitada kuni 15. augusti kella 17ni Pärnu linnavalitsusele aadressil Suur-Sepa 16, Pärnu või e-posti aadressil linnavalitsus@lv.parnu.ee.

“Pärnu linna haridussüsteemi arengukava 2004–2015” kokkuvõttev avalik arutelu on 15. augustil kell 15 Pärnu linnavalitsuses.
 
“Pärnu linna haridussüsteemi arengukava 2004–2015” visioonina nähakse kvaliteetse hariduse omandamise võimalust igal pärnakal. Pärnu haridussüsteem tugineb viiele põhiväärtusele: inimesele kui loovale isiksusele, hästi toimivale haridusasutusele, terviklikule haridussüsteemile, jätkusuutlikkusele ressursside kasutamisel ning usaldusel ja vastutusel põhinevale koostööle.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles