Galerii: Triatlon tõi Kesklinna silla pealtvaatajaid tulvil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu kesklinn on spordi lainel. Pärnu jõe triatlon sai alguse täna hommikul rahvadistantsi stardiga ja jätkus keskpäeval põhidistantsiga. Ees ootab veel lastevõistluse start.

Hommikul startinud rahvatriatloni võistlejad pidid läbima 375 meetrit ujudes, kümme kilomeetrit rattal ja 2,5 kilomeetrit joostes. Kell 12.30 startinud põhidistantsi võistlejad said mõõtu võtta aga 750 meetri ujumises, 20 kilomeetri rattasõidus ja viie kilomeetri jooksmises. Kell 15 algaval lastevõistlusel astuvad nooredki võistlustulle ning läbida 150 meetrit ujudes, neli kilomeetrit rattal ja kilomeetri lipates.

Triatlonile on tulnud osalema võistlejad Eestist ja mujaltki, sest tegemist on ühtlasi Eesti triatloni karikasarja kolmanda etapiga. Võistluste keskus on koondunud Pärnu kesklinna silla juurde Suur-Jõekalda tänavale. Rattasõit toimub Rääma tänaval kümne kilomeetri pikkusel ringil, jooks Jaansoni rajal.

Korraldajad juhivad tähelepanu, et Rääma tänav ja Oja tänava Papiniidu silla poolne osa on 14. juulil liikluseks suletud ja kasutada tuleb paralleeltänavaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles