Võidusõitjad jätsid Audru vana ringrajaga hüvasti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pühapäeval kogunesid Eesti ja lähinaabrite vormelisõitjad, sportautodel kihutajad ja rahvasportlased Audru ringrajale, et seal viimast korda enne uue raja ehituse algust võidu kihutada.

Enne võidusõite tehti autode paraad Pärnu kesklinna ja tagasi, kus linnarahvale näidati vormel- ja sportautosid. Erilist tähelepanu pälvis hiljuti taastatud GAZ-24, millega Eiki Eriste kavatseb startida kolme nädala pärast Riias Bikernieki ringrajal traditsioonilisel võidusõidul “Merevaigust Volga”.

Paraadi järel kihutasid Audru ringrajal “Open Tracki” sarjas osalevad rahvasportlased ning sportautod ja vormelid läbisid demosõidul 15 ringi.

“Mootorratturid tulevad vanale ringrajale viimast korda sõitma 10. septembril, kuid autosportlastele me sel aastal rohkem võistlusi ei korralda,” rääkis Audru ringraja arendaja Andres Hall. “Selle kuu teises pooles hakkame rada üles võtma ja uusi rajalõike ning hooneid ehitama.”

Vana ringraja ärasaatmine kulmineerus võidusõitjate, sponsorite, autospordikohtunike ja -fännide koosviibimisega, kus Eesti autospordiliidu asepresident Marek Kiisa tunnustas Audru ringraja ehitajat Enn Teppandit ja arendajaid Eiki Eristet ning Andres Halli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles