Vändra lustis Ajaxiga, PJK jäi alla tabelinaabrile

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpall.
Jalgpall. Foto: Toomas Huik.

Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga B-tasandi 23. voorus korraldas Vändra Vaprus kodus Lasnamäe Ajaxi vastu väravafestivali, esikolmikukoha eest võitlev Pärnu jalgpalliklubi kaotas võõrsil Tartu Tammeka U21 esindusele.

Vändra Vaprus asus Ajaxi vastu Martin Pärna väravast juhtima juba mängu avaminutil. Poolajavileks oli skoor 3:0. Teisel poolajal läks Vaprus veel rohkem hoogu ja kostitas vastaseid veel viie väravaga. Endalegi lasti üks vastu lüüa ja lõpptulemuseks jäi 8:1.

Matši väravamasinaks kujunes juba esimesel minutil tabamuse kirja saanud Pärn, kellele lõpuprotokolli märgiti tervenisti viis väravat.

Esikolmikukoha eest heitlev Pärnu jalgpalliklubi meeskond pidi tunnistama Tartus sealse Tammeka U21 tiimi paremust. Tartlased lõid värava mõlemal poolajal ja võitsid 2:0. 

Liiga suveräänne liider on 69 punktiga seni kõik mängud võitnud Tallinna Legion. Tammeka U21 kindlustas võiduga teist kohta (47 punkti). Kolmandal-neljandal kohal paiknevad 40 punktiga Kohtla-Järve Järve ja Pärnu jalgpalliklubi meeskond. Vändra Vaprus on 25 punktiga seitsmes.

Järgmises voorus sõidab Vaprus külla tabelis koha ja viie punkti võrra eespool asuvale Võru Heliosele. Pärnu jalgpalliklubi võõrustab tabeli tagumisse otsa jäävat FC Flora U19 tiimi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles