Pärnu noormees võitis Läti krossil esikoha

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu motoklubi kasvandik Jörgen-Matthias Talviku võitis Madona krossil 125 kuupsentimeetriste klassis esimese auhinna.
Pärnu motoklubi kasvandik Jörgen-Matthias Talviku võitis Madona krossil 125 kuupsentimeetriste klassis esimese auhinna. Foto: Rauno Kais

Pärnu motoklubi sportlane Jörgen-Matthias Talviku kihutas Madona rajal Läti ja Eesti motokrossi meistrivõistluste etapil juunioride MX125 klassis esimese auhinna vääriliselt.

Mõlemas võistlussõidus esimesena finišisse jõudnud Talviku järel tuiskasid üle lõpujoone lätlane Ralfs Edgards Ozolins ja Henri Vesilind Sõmerpalu motoklubist.

MX1-klassis oli parim Sõmerpalu klubi sõitja Tanel Leok, võitjale järgnesid lätlane Matiss Karro ja Erki Kahro (Kahro Racing). MX2-klassis võitis kindlalt Karel Kutsar (Estonian Express Racing), teiseks tuli Hardi Roosiorg (Sahkar Racing) ja kolmas oli lõunanaaber Karlis Sabulis.

Külgvankritel võidutsesid Läti vennad Janis ja Lauris Daiders, quadracer’ite eliitklassis võitis etapi Priit Järvloo (Sõmerpalu MK) ja 85 ccm masinaklassis oli kiireim lätlane Edvards Bidzans.

Eesti meistrivõistluste viimane sooloklasside etapp on 22. septembril Tihemetsas Lauri krossirajal. Külgvankrid ja quadracer’id sõidavad kaks etappi, esimene neist tuleb 25. augustil Tihemetsas ja finaal on 9. septembril Aravetel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles