Tunnustatavatele jääb napp nädal

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo. Foto: PEAK

See, kes on Pärnumaa aasta vabatahtlik, milline on aasta kodanikuühendus, kodanikualgatust toetav äriühing ja kohalik omavalitsus ja kellele kuulub kodanikuühiskonna aasta tegu 2011, selgub pärast 1. novembrit.

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus (PEAK) koostöös maavalitsuse ja omavalitsuste liiduga selgitab aasta tegijad, tugevdamaks kodanikuühiskonna tegusamaid arendajaid.

“Käimas on Euroopa vabatahtliku tegevuse aasta, seepärast on meiegi tänavuse aasta teo juhtmõte vabatahtlik tegevus,” märkis Krista Habakukk, kes PEAKi poolelt kandidaatide hulgast valikul oma sõna ütleb.

Ettepanekud aasta tegijate kohta võib saata e-postiga või tuua kinnises ümbrikus PEAKi maavalitsuse maja teisel korrusel. Märksõna on “Aasta tegijad”.

Kõik kandidaadid kutsutakse detsembris kodanikuühiskonna aasta tegijate pidulikule vastuvõtule ja väljasõidule Tallinna, kohtuma Pärnumaalt valitud riigikogu liikmetega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles