Eesti parimad välikokad tulevad Pärnumaalt

Meelis Kalme
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskodukaitse parimad välikokad 2018.
Naiskodukaitse parimad välikokad 2018. Foto: Asso Puidet

Nädalavahetusel Jõulumäel korraldatud Naiskodukaitse välitoitlustuse erialavõistluse pani kinni vahetult ürituse eel kokku pandud Pärnumaa esindus. Sellegipoolest arvavad siinsed naiskodukaitsjad, et võidu tõid põhjalik ettevalmistus ja suurepärane koostöö.

Võistlusel osales 12 Naiskodukaitse ringkonda. Teise kohaga läks koju Jõgeva nelik ja kolmandaks tulid Tallinna naised. Esikolmik mahtus tihedalt kümne punkti sisse, neljas koht jäi poodiumist 28 punkti kaugusele.

“Kindlasti väga hea koostöö ja tiimi mõnus sisekliima,” nimetas võiduka naiskonna liige Kaidi Lumera trumfi põhjusi. Talle oli see juba teine kord võita. “Me tegelikult ei tundnud üksteist, kohtusin naistega 45 minutit enne võistluse algust,” tähendas kogenud naiskodukaitsja. Seepärast arvas Lumera, et võit tuli osaliselt tänu õnnele. “Minu perearst on öelnud, et õnnestumise valem on ettevalmistus korda juhus. Järelikult oli üks hea, seekord ilmselt juhus,” muigas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles