Sadama korvpallimeeskond jäi hooaja avamatšis vastasele kindlalt alla

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hooajaeelne kontrollturniir: Pärnu vs. Kotka.
Hooajaeelne kontrollturniir: Pärnu vs. Kotka. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskond alustas täna Eesti-Läti ühisliigat kaotusega, kui võõral väljakul jäädi 74:99 alla lõunanaabrite mullusele neljandale meeskonnale BK Ogrele.

Sotid tehti selgeks juba esimese poolajaga, mille pärnakad kaotasid 33:53. Teisel poolajal vahe püsis ja nii võitis kodumeeskond hooaja esimese ametliku mängu 345 pealtvaataja ees 25 punktiga. 

Ogre oli Pärnust üle pea igas mänguelemendis: lätlased tabasid kahepunktivisetest 59 ja kolmestest 40 protsenti, samal ajal kui Pärnul olid need näitajad 50 ja 20. Lõunanaabrid said sisse 14 kaugviset meie kolme vastu. Lätlaste ülekaal ilmnes ka resultatiivsetes söötudes (22 vs. 13) ja vaheltlõigetes (12 vs. 8). Lõunanaabrid kaotasid palli 14 korral, pärnakad 22. 

Sadama resultatiivseim oli Karl-Martin Kask, kes kogus 17 silma, visates platsilt vaid ühe viske mööda. Negatiivse poole pealt tegi meie keskmängija viis pallikaotust. Mihkel Kirvese arvele jäi 16, Saimon Sutile 12, Drew Urquhartile 11 ja Arkadiy Mkrtychyani kümme silma. Viimane täiendus Deividas Sabeckis tabas väljakult ühe viske kümnest ja tema arvele jäi kolm punkti. 

Sadama järgmine matš toimub kolmapäeval, kui võõral väljakul minnakse vastamisi Läti meistri BK Ventspilsiga, kes sel nädalavahetusel jäi BC Kalev/Cramole 86:97 alla, kuid alistas TalTechi tiimi 92:78.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles