Galerii ja video: Rannula kihutuskõne äratas kaotusseisu jäänud korvpallurid üles

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Sadama korvpallimeeskond mängis täna Eesti-Läti ühisliigas esimese kodumatši, kui külla oli sõitnud lõunanaabrite Valmiera Glass Via, kes oli tuule alla teinud nii Tartu kui Valga tiimile.

Pärnakad alustasid hästi ja võitsid esimese veerandaja 28:23. Sealjuures kõmmutas eksimata neli kolmest Sadama mängujuht Deividas Sabeckis, kes mängis oma viimast matši prooviperioodil ja oli esimeses kahes ühisliiga matšis jäänud tagasihoidlikuks. Teisel mänguperioodil püüdsid lätlased Pärnu kinni, spurtisid poolaja lõpus 13:0 ja läksid puhkepausile 11punktises eduseisus (50:39). 

Teist poolaega alustas omakorda Pärnu suure spurdiga ja hoidis vastaseid koguni seitse (!) minutit kuival. Siiski läks Valmiera viimasele veerandile vastu viiepunktise (60:55) eduga. Viimane mänguperiood kujunes ülitasavägiseks, kuid vägev lõpp tõi Pärnule viiepunktise võidu (87:82). 

“Eks meil ole praegu üldse see mäng heitlik. Kaitse on meil praegu suur murekoht,“ tõdes Pärnu peatreener Heiko Rannula mängu järel. "Meie vead on hästi lapsikud ja tulevad algtõdede mitteteadmisest. Loodame, et tänane mäng andis enesekindlust." 

Rannula oli poolajal hoolealustega konkreetne: "Kui korvpalli ABCd sellisel tasemel ei suuda jälgida ega neid vigu vältida, pole sel tasemel võimalik korvpalli mängida. Mõnikord aitab selline valusalt ütlemine ja karjumine. Võib-olla mõne mehe äratas üles."

Pärnu parimana kogus kolm kolmest tabanud, seitse resultatiivset söötu andnud ja viis lauapalli hankinud Saimon Sutt 20 silma. Drew Urquhart sai kirja 18 punkti, kaheksa lauapalli ja kaheksa resultatiivset söötu. Mihkel Kirves panustas 18 silma, seitse lauapalli ja viis vaheltlõiget. Sabeckise arvele jäi 14 punkti ja viis resultatiivset söötu. 

Vaadake videost, kuidas Rannula võttis mängu kokku ja kas prooviperioodil Leedu mängujuhi saatus on selge!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles