Lavakoomik Ardo Asperk peab Alibis naerukõnet

Anu Jürisson
, kultuuritoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Aspergi sõu on kantud mõttest, et võid puid alla panna kõigele, kui oled valmis nägema puudusi endaski.
Ardo Aspergi sõu on kantud mõttest, et võid puid alla panna kõigele, kui oled valmis nägema puudusi endaski. Foto: Agnes Aus

Comedy Estonia esitleb täna õhtul Pärnu õllebaaris Alibi Ardo Aspergi uut stand-up show’d “Naerukõne”. Endaga kaasa võtab ta soojendusesinejad Karl-Alari Varma ja Kaspar Kikerpilli.

Asperk tutvustab etteaste sisu nii: “Elu on viimasel ajal liiga tõsiseks läinud. Vaevu möödub päevi uute skandaalide, solvumiste ja probleemideta. Kõik selle võib aga vabalt põrgusse saata. Palju otstarbekam on probleemide üle vingumise asemel need korralikult välja naerda.”

“Naerukõne” on kantud mõttest, et võid puid alla panna kõigele, kui oled valmis nägema puudusi endaski. Just nii saab lai teemavalik suhetest Eesti ühiskonna valupunktideni Aspergi teravusega läbi hammustatud. Lood peaksid nii harima kui pakkuma äratundmisõudu, kuid kindlasti korraliku kõhutäie naeru.

Comedy Estonia on Eesti komöödiatrupp, mis korraldab nii siinsete kui välismaa lavakoomikute esinemisi Eestis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles