Pärnakad riisusid avavõistlusel koore

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ice Optimisti klassi noored sportlased sööstavad rajale.
Ice Optimisti klassi noored sportlased sööstavad rajale. Foto: Eesti Jahtklubide Liit

Eesti jääpurjetamishooaja avavõistlusel Tõstamaa külje all Ermistu järvel võitis DN-klassis 15 konkurendi seas Mihkel Kosk Pärnu jahtklubist, teise auhinna teenis Vaiko Vooremaa Haapsalust ja kolmandaks tuli võitja klubikaaslane Rasmus Maalinn.

Esikuuikusse mahtusid veel prantslane Marie Benoit, pealinna noormees Melvin Aasav ja Haapsalu jääpurjetaja Joonas Kiisler. Juunioride arvestuses osutus parimaks Maalinn, talle järgnesid Aasav ja Joosep Laus Saaremaalt.

Kuni 16aastaste Ice Optimisti klassis kihutas esimese auhinna vääriliselt pärnakas Andrias Sepp, kes viie sõidu kokkuvõttes edestas vaid ühe kohapunktiga klubikaaslast Lisbeth Taggut, kolmanda koha sai Romi Safin Kalevi jahtklubist.

Mihkel Kosk pani hooaja avavõistlusel DN-klassis oma paremuse maksma.
Mihkel Kosk pani hooaja avavõistlusel DN-klassis oma paremuse maksma. Foto: Joel Kukk

Neljandaks tuli Jorgen Koivonen Saaremaalt, viies oli pärnulanna Angeliina Maria Isabel Õunap ja kuues saarlane Georg Paomees.

Järgmisel nädalavahetusel algavatel DN-klassi Euroopa meistrivõistlustel esindavad Pärnu jahtklubi Kosk ja Maalinn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles