Põhimeesteta Pärnu võrkpalliklubi sai Lätis sugeda

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu võrkpalliklubi fännid tegid lõunanaabrite juures põrgulärmi, kuid kaotusest see ei päästnud.
Pärnu võrkpalliklubi fännid tegid lõunanaabrite juures põrgulärmi, kuid kaotusest see ei päästnud. Foto: Lilli Tölp /

Pärnu võrkpalliklubi pidi Credit24 meistriliiga põhiturniiri viimases mängus Lätis tunnistama liiga eelviimase OC Limbaži/MSĢ 3:1 paremust.

Kohalik klubi sõitis 120 kilomeetri kaugusele nelja põhimeheta. Koju jäid nii Martti Keel, Chizoba Neves Atu, Toms Švans kui Ilja Kovaljov. Küll sai debüütmängu kirja Saaremaa võrkpalliklubist laenatud Siim Ennemuist.

Kui avageimi keskpaigani läksid kaks tiimi üsna võrdselt, siis lõpuks pani paremuse maksma Avo Keele juhendatav võistkond: 25:19. Teises leidsid pärnakad end 19:21 kaotusseisust ega suutnudki sealt välja pusida (20:25). Kolmandaski jäädi kiirelt taha (4:9) ja geimi vältel ei tekkinud enam võimalustki (16:25). Lätlased lõpetasid matši neljandas geimis, mille võitsid 25:23.

See oli Läti tiimile 20 mängust neljas võit. 

Pärnu lõpetas põhiturniiri tabeli neljandal real, mis tähendab, et Balti liiga veerandfinaalis tuleb vastu viiendana lõpetanud Tallinna Selver. Mängudega tehakse algust 21. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles