Noortennisistid saavutasid karikavõistlustel kõrgeid kohti

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erko Nigula (paremal).
Erko Nigula (paremal). Foto: ETL

Eesti noorte karikavõistlused Tallinna Tallinki tennisekeskuses tõid kohale tenniseparemiku neljas vanuseklassis. Pärnu Kalevi tennisekooli sportlased tulid auhinnalisele kohale kuuel korral.

Turniiril, mida peetakse Eesti meistrivõistluste järel tähtsuselt teiseks, oli pänakatest edukaim Mait Künnapi treeningurühmas harjutav Erko Nigula, kes võidutses kuni 16aastaste poiste konkurentsis nii üksik- kui paarismängus.

Üksikmängus oli Nigula tasavägises finaalmatšis parem Markus Möldrist 6:3, 4:6, 6:0 ja paarismängus võitis koos Villem Aadamsooga Richard Martell Eeki ja Markus Kristofer Siniveed 6:3, 6:4.

Kolmanda koha saavutas Rasmus Isak, kes koos paarilise David Mikelaishviliga jäi poolfinaalis alla trennikaaslasele ja hilisemale võitjale Nigulale ning tema paarilisele 3:6, 6:7(2).

Tüdrukute seas tõid kolm kolmandat kohta Desire Pärn ja Diandra Suitso. Pärn tuli kolmandaks nii üksik- kui paarismängus. Üksikmängu poolfinaalis pidi ta paarismängu paarilise Victoria Maria Mändma paremust tunnistama. Paarismängus olid seekord neist paremad Grete Gull ja Lisette Aljas.

Desire Pärn (vasakul).
Desire Pärn (vasakul). Foto: Pärnu Kalevi Tenniseklubi

Suitso mängis kolmanda autasu vääriliselt ühes Mariela Pluutusega, kui poolfinaalis jäädi alla Elisabet Iilale ja Polina Ramenskajale 6:2, 1:6, 6:10.

Diandra Suitso.
Diandra Suitso. Foto: Pärnu Kalevi Tenniseklubi
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles