Pirital avati Eesti suurim sisegolfihall

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfikepid.
Golfikepid. Foto: Liis Treimann / Postimees

Laupäeval avas Eesti esigolfar Mark Suursalu piduliku avalöögiga Pirital olümpiapurjespordikeskuses Eesti suurima täisteenuseid pakkuva sisegolfikeskuse.

Golfarite käsutuses on suur löögiala, puttamis-green, golfisimulaatorid ja -analüsaatorid kõikide löögielementide harjutamiseks ning mänguõpet ja treeninguid juhendavad viis Eesti paremat golfitreenerit.

TOP Golfi keskuses saavad huvilised harjutada 10 matiga löögialal, millest kaks on eraldatud eratundideks ja kuue auguga kiirel puttamis-green’il. Golfimängijad saavad oma oskusi lihvida või mängu nautida kahel golfisimulaatoril, kus võib mängida kümnetel maailma tuntud virtuaalsetel golfiväljakutel.

Peale treeningute pakub keskus külastajatele massaažiteenust ning klientide käsutuses on kolm riietus- ja pesuruumi kahe saunaga. Koos Pirita TOP SPA ja spordiklubi Fitness4Uga pakutakse klientidele ja peredele ühispakette koos jõusaali, ujula ja toitlustamisega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles