Spordikooli ratturid sekkusid kõrgesse mängu

Märt Pilme
, reporter
Copy
Laura Lizette Sander.
Laura Lizette Sander. Foto: Erakogu

Harju maakonnas Koidu külas Soudal Eesti cyclo-cross’i karikasarja teisel etapil näitasid head minekut Pärnu Kalevi spordikooli ratturid.

Põhisõidus, kus võistlesid mehed ja juuniorid, oli parim Markus Pajur Cycling Tartust. 47 sportlase seas sai üldarvestuses üheksanda ja juunioride seas teise koha kohalik sportlane Joosep Mesi, Mairon Milistver oli juunioride seitsmes.

Naiste arvestuses saavutas esikoha ka avaetapil kiireim olnud Mari-Liis Mõttus Haanja rattaklubist, 33 sekundit kaotas Kalevi jalgrattakooli esindaja Kätlin Kukk ja 50 sekundit Laura Lizette Sander Pärnu Kalevi spordikoolist. Juunioride seas tuli noorte olümpiafestivali pronksmedalist Sander teiseks, avaetapi ta võitis. Seejuures tuleb mainida, et juunioride klass hõlmab 2001–2002 sündinuid, aga Sanderi sünniaasta on alles 2004.

M14 eaklassis võidutses 31 ratturi seas pärnakas Virgo Mitt, kes edestas Oskar Küüti 36 ja Gabriel Helmut Adusoni 46 sekundiga. Mitt oli poodiumi kõrgeimal astmel avaetapilgi. Samas vanuseklassis oli Liisi Lohk tüdrukutest neljas. Gevert Aola (M12) saavutas 42 sportlase hulgas 15. tulemuse.

Cyclo-cross’i karikasarja kolmas etapp toimub 5. oktoobril Elvas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles