Ilm jätkab kevade tähe all

BNS
Copy
Ilmad on niivõrd soojad, et keset jaanuari on sarapuu õites.
Ilmad on niivõrd soojad, et keset jaanuari on sarapuu õites. Foto: Madis Veltman

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb laupäeval sooja kuni viis kraadi. 

Öö hakul on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi. Pärast keskööd pilvisus hõreneb ja saju võimalus väheneb. Puhub lääne- ja edelatuul neli kuni üheksa, rannikul puhanguti kuni 14 meetrit sekundis, pärast keskööd tugevneb lääne- ja loodetuul viis kuni 11, puhanguti kuni 14, rannikul kuni 17 meetrit sekundis, põhjarannikul 10–15, puhanguti kuni 22 meetrit sekundis. Õhutemperatuur jääb vahemikku -1 kuni +4 kraadi. 

Peipsi järvel puhub öö hakul lääne- ja edelatuul neli kuni kaheksa meetrit sekundis, pärast keskööd tugevneb lääne- ja loodetuul kaheksa kuni 11, iiliti 14 meetrit sekundis. Laine kõrgus on 0,6–1,3 meetrit. Vahetevahel sajab vihma ja lörtsi ning nähtavus on mõõdukast heani. Sooja tuleb ühest kolme kraadini. 

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul viis kuni 11, puhanguti 14, rannikul 17 meetrit sekundis, ennelõunal põhjarannikul 10–15, iiliti kuni 22 meetrit sekundis, õhtul nõrgeneb. Soojakraade on oodata kuni viis.

Peipsi järvel puhub lääne- ja loodetuul kaheksa kuni 11, kohati 14 meetrit sekundis, õhtul tuul nõrgeneb. Laine kõrgus ulatub 0,6–1,3 meetrini. Ilm on sajuta ja nähtavus peamiselt hea. Sooja on üks kuni kolm kraadi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles