Gravel Grinderi võidumees Timmo Jeret: Panin nii, nagu torust tuli, ei jäänud grammigi varu

Märt Pilme
, reporter
Copy

Täna toimus Jõulumäe tervisespordikeskuses Gravel Grinder Estonia kiiruskatsetega jalgratta-kruusaralli, mille üldvõidu viis 198 registreerunu seas koju kohalik triatleet Timmo Jeret.

Mullu esimest korda toimunud Gravel Grinder on Eestis ainulaadne kiiruskatsetega kruusaralli vabas rattaklassis. Sel aastal läbiti ligi 105 kilomeetri pikkune rada, mille jooksul võeti mõõtu viiel kiiruskatsel kogupikkusega 25 kilomeetrit.

Veloteegi esindaja Jeret läbis viis kiiruskatset 30 minuti ja 52 sekundiga, edestades Taavi Kannimäed 38 ja Peeter Tarvist 43 sekundiga. Naistest sai parima aja Kadri Kangur (36.07), kes jättis hõbedale-pronksile Liisi Alamaa ja Tatjana Dobolina.

“Mõtlesin, et lähen panen esimese katse täiega. Kui see õnnestub, siis panen kõvasti lõpuni. Kuna esimese katse võitsin, oligi selge, et ma ei pääse täna kergelt,” tunnistas 27aastane võidumees, kes peale võistlust oli läbi kui Läti raha.

Võitja tunnistas, et triumf ei tulnud kergelt, sest ta valmistub praegu septembrikuiseks täispikaks Tallinna Ironmaniks ja see nädal oli raske treeningunädal. “Värskust ja hirmkõva tahet täna võistelda mul ei olnud,” nentis ta.

Esmaspäeval ujus Jeret viis kilomeetrit, teisipäeval pani kinni aastajooksu etapi, kolmapäeval jooksis enne tööpäeva 30 kilomeetrit ja väntas pärast kaks tundi rattaga. Reedel tegi hommikul kaks trenni ja pärast võidutses meremiilijooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles