Tudengite talvepäevi võib oodata muutus

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tudengineiu valimisel pidid neiud näitama julguse- ja ilunumbreid, mille tulemusena valiti lõpuks võitjaks Kaisa Aud.
Tudengineiu valimisel pidid neiud näitama julguse- ja ilunumbreid, mille tulemusena valiti lõpuks võitjaks Kaisa Aud. Foto: Allar Tiisler

Nädalavahetusel Pärnus 14. korda toimunud tudengite talvepäevad võivad jääda sellisel moel viimaseks, sest osalejate arv on aasta-aastalt langenud.

“Peab ilmselt mingeid dramaatilisi otsuseid tegema,” tõdes “Talvekad 2012” peakorraldaja Monika Lell. “Kuigi talvepäevade üritused õnnestusid väga hästi, oli osalejaid ehk vaid paarisaja ringis, mis on viimaste aastate väikseim arv.”

Lelle sõnade järgi langesid kokku halvad asjad, pealegi ei ole Pärnu koht, kuhu noored talvel tormi jookseksid.

“Vahepeal oli mingi ringkond noori, kes osales aktiivselt Pärnus talvepäevadel, kuid nad on ülikooli lõpetanud ja eluga edasi läinud,” rääkis Lell.

Kõigele vaatamata osalesid noored üritustel aktiivselt.

Talvine kogunemine algas reede öösel klubis Mirage tudengiparoodiaga, millel osales viis võistkonda. Lelle teatel olid esinejad ühtlaselt head ja nii oli parimate selgitamine keeruline. Lõpuks auhinnati kolme esimest.

Tudengite talvise lõbutsemise teine päev kulmineerus laupäeva õhtul Kentuki Lõvi pubis lõbusa show’ ja tudengineiu valimisega. Esimeseks tudengineiuks valiti Tartu ülikooli Pärnu kolledži avatud ülikoolis tudeeriv Kaisa And, kes paistis peakorraldaja teatel teiste tüdrukute keskel silma julgusega.

Talvepäevad lõppesid pühapäeval, kui hommikul tuletasid üliõpilased kolledžis fotode ja filmikaadrite abil meelde, kuidas möödusid kaks päeva, mille sisse mahtus peale lõbutsemise hulganisti sportlikke ettevõtmisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles