Sütevakas läheb mälumänguks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi peasissepääs.
Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi peasissepääs. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Õhutamaks koostööd, raamatute lugemist ja intelligentset meelelahutust, korraldab Sütevaka humanitaargümnaasium koostöös kirjastusega Varrak Pärnumaa 8.-9. klasside õpilastele mälumängusarja, esimene mäng on homme.

„Mängud on meeleolukad ja küsimused puudutavad silmaringi oluliselt laiemalt, kui seda teeb kooliprogramm,“ iseloomustas humanitaargümnaasiumi huvijuht Heidi Taal algavat mälumängusarja, mille küsimusi koostavad Sütevaka õpetajad.

Sütevakas toimub kolm mängu kolmel kolmapäeval. 15. veebruaril on teemaks film, teater, muusika ja sport ning võistlustulle astuvad Koidula, Sütevaka ja ühisgümnaasiumi, Vanalinna, Raeküla ja Rääma põhikooli viieliikmelised võistkonnad. Loota on, et viimasel hetkel tuleb osalejaid veelgi.

Järgmine mäng tuleb 7. märtsil ja siis on teemad kirjandus ning ajalugu. Viimase, 11. aprilli mängu teema on loodusteadused.

Iga mängu võitja saab auhinnaks raamatuid kirjastuselt Varrak. Kolme mängu üldvõitjat ootab peale raamatute jahireis Pärnu lahel koos rikkaliku piknikukorviga Steffani pitsarestoranilt.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles