Pärnus püütakse taas kallistamisrekordit

Andris Tammela
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Kuigi sõbrapäev oli juba eile, leiab selle nädala reedel Pärnu kuursaalis aset traditsiooniline sõbrapäevajärgne kallistamisrekordi püstitamine.

Siseruumides kallistamise rekordi üritamine ulatub aastasse 2008, mil üritus toimus kuursaalis esimest korda.

2009. aastal osales Pärnu kuursaalis paariskallistamise rekordi püstitamisel 144 paari ja grupikallistamises 214 inimest.

Aasta hiljem tuli puntrakallisse kokku 284 inimest, kuid paarikallistamises osales siis vaid 26 paari.

Mullu uusi rekordeid ei püstitatud.

Kuursaali programmijuhi Anniki Leppiku teatel on kõrtsil plaanis traditsiooniga jätkata tänavugi ja kindel plaan on ometi vanad rekordid purustada. Sellepärast oodatakse kõiki kallistamishuvilisi kuursaali sel reedel kella 22ks, kui rekordipüstitamine algab.

Varasematel aastatel toimus kuursaalis ka suudlemisvõistlus, kuid seda konkurssi kõrtsil tänavu plaanis ei ole. “Loomulikult on kõigil suudlemine sellele vaatamata lubatud, kui paariline sellega nõus on,” lisas Leppik.

Kallistamispeol seab muusikat menubändi Vitamiin eestvedaja Raul Sepper koos paarimehega ehk lavale tuleb Raul Sepper duo. Neile assisteerib DJ Enno Lohu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles