21. märts: Kokkuvõtteks

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Popid teksased.
Popid teksased. Foto: Teet Roosaar

Kuu aja jooksul võivad Pärnu Postimehe lugejad portaali Seljakotirändur vahendusel osa saada Vietnami ja Kambodža reisimuljetest, mida sõltuvalt internetiühendusest ja muljete värskusest uuendatakse siin.

Reis kestab 20. veebruarist 19. märtsini. Muretsesin suvel pärast jaanipäeva odavad LOTi Tallinna-Hanoi piletid ja olen eri veebikülgi kasutades planeerinud näidismarsruudi, millest üritan võimalusel kinni pidada.

Esmalt viib tee Saigoni kaudu Sihanoukville'isse, et vabariigi aastapäevaks sealses eestlaste hotellis olla. Beach Road Hotel on legendaarne koht, nii mõnigi pärnakas on seal kodulinlast kohates tõdenud, et Pärnus pole enam ammu üksteist näinud.

Pärast vabariigi aastapäeva vastuvõttu (Lauri Mattuse sõnul peaks menüüs šaslõkk olema) sõidan Angkori ja Kambodža pealinna Phnom Penhi vaatama. Edasi reisin ööbusse kasutades mööda pikka ja kitsast Vietnami alt üles. Peale Hoi Ani ja Hue tahaks ära käia Sapas ning vaadata imeilusat Halong Bay'd.

Teekond nii kaugele on kallis, kuid elu kohapeal odav. Sestap pole mõtet mõlemast riigist paari nädalaga läbi tormata, vaid kogu puhkus sealkandis veeta. Laose, Birma ja Taiga tutvumiseks kuluks veel üks kuu, seetõttu jäävad need riigid mõneks järgmiseks korraks.

Ekskursioonibüroost ostes kuluks selliseks reisiks 2000-3000 eurot. Mina loodan hakkama saada poole odavamalt. Kes tahab, võib Seljakotiränduri abiga endale samasuguse reisi korraldada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles