Noortekas lülitati sisse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu noorte vabaajakeskuse lülitasid sisse Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja vabaajakeskuse noori esindav Sten Õitspuu.
Pärnu noorte vabaajakeskuse lülitasid sisse Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja vabaajakeskuse noori esindav Sten Õitspuu. Foto: Ants Liigus

Täna avati ametlikult uus Pärnu noorte vabaajakeskus, kus noored ja nooremeelsed saavad eri viisil aega veeta üle 800 ruutmeetri suurusel pinnal.


Improviseeritud lülitist tõmbasid keskuse käima Pärnu linnapea Mart Viisitamm ja vabaajakeskuse noori esindav Sten Õitspuu. Pärnu haridusosakonna juhataja Andrus Haugas pidas sealjuures vajalikuks märkida, et tegemist on lülitiga, mida enam nulli keerata pole võimalik. Seega ootab noortekeskust pikk eluiga.



Avatseremoonial kinkis muusikapood IS Music keskusele kasutamiseks tuttuue mikserpuldi, millega muusikast vaimustuvad noored oma oskusi lihvida saavad.



Aadressil Noorteväljak 2 paiknev Pärnu noorte vabaajakeskus on avatud esmaspäevast kolmapäevani 15-20, neljapäeviti ja reedeti 15-22.30 ja laupäeviti 12-22.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles