Vaprus kaotas tabeli viimasele punkte

Märt Pilme
, reporter
Copy
Vaprus hoiab kõrgliigas viiendat kohta.
Vaprus hoiab kõrgliigas viiendat kohta. Foto: Katariina Peetson/jalgpall.ee

Sel hooajal jalgpalli meistriliigas medali- ja eurokohtade nimel võitlev Pärnu Vaprus ei suutnud koduväljakul tabeli viimase ehk Harju Laagri vastu enamat 0:0 viigist.

Rannastaadionil jälgis matši 568 silmapaari.

"Esimene poolaeg olime surve all, teisel surusime enda mängu rohkem peale," resümeeris Vapruse äärekaitsja Ranet Ristikivi mängujärgses intervjuus ja tõdes, et väravateta viik valmistas pettumust. "Võimalustest jäi väheks, mistõttu peame parandama tööd viimasel neljandikul."

Pärnakatel jääb meistriliiga lõpuni kolm mängu. Kolmapäeval madistatakse võõrsil tabelis teist kohta hoidva FCI Levadiaga. "Lähme lootusega kolme punkti võtta. Eurolootus pole veel kadunud, sihime esinelikut," rääkis Ristikivi.

Meistriliiga tabel kolm vooru enne tšempionaadi lõppu.
Meistriliiga tabel kolm vooru enne tšempionaadi lõppu. Foto: Kuvatõmmis

Võidulisa teenis pärnakate lähikonkurent Tallinna Kalev, kes purustas 7:2 Tartu Tammeka ja jätkab neljandal tabelireal, mis võib viia järgmisel hooajal Euroopasse. Vaprusest tõusis mööda ka Nõmme Kalju, kes üllatas 4:3 võiduga Levadiat. Siiski on kolmas kuni kuues tiim tabelis tihedalt koos: Paide (48), Kalev (46), Kalju (46) ja Pärnu (44).

Vaprus kohtub pärast Levadia matši viimastes voorudes Tartu (võõrsil) ja Kuressaarega (kodus).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles