Otsijatega kohtub Anatoli Nekrassov

Silja Joon
, kultuuritoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaa ja konverentsihotell Strand.
Spaa ja konverentsihotell Strand. Foto: Strand Spa & Konverentsihotell

Teisipäeval, 17. veebruaril on Pärnu Otsijate klubil külas tuntud vene kirjanik ja psühholoog Anatoli Nekrassov. Kohtumine leiab aset kell 18.30 hotellis Strand.


Õhtu teema on “Suguvõsa suhted inimese elus”.



Suhted sugulastega on erakordselt tähtsad. Kui inimene ei ole sügavuti uurinud oma vanemate ja vanavanemate elu ega aru saanud nende muredest, kanduvad need reaalsete sündmustena tema enese ellu, sundides teda suguvõsa lahendamata probleeme läbi elama.



Kuidas saada tuge suguvõsa energiate näol, takistamata enda arengut, olla õnnelik ja efektiivne?



Nekrassov on Eestis tuntuks saanud eelkõige oma raamatute “Elavad mõtted”, “Lätted”, “Emaarmastus”, “Suguvõsa. Perekond. Inimene”, “Egregorid” kaudu, mis korduvalt on olnud kümne müüduima raamatu hulgas.



Nekrassov juhendab pidevalt eri riikides ja linnades seminare, mida ühendab eesmärk avardada inimese võimalusi peresuhete kaudu.



Tema peamine töömeetod on anda inimesele impulss, leidmaks vastuseid enda seest.



Loeng on vene keeles, tõlge eesti keelde. Kohapeal on müügil sularaha eest Anatoli Nekrassovi DVD. Eelregistreerimine 15. veebruarini meiliaadressil parnu.otsijad@mail.ee.



Loengu tasu on 150 krooni. Võimalik on maksta ülekandega, kuid ka sularahas vahetult enne üritust. Infot annab Malle Luhar telefonil 529 5717.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles