Keskkonnahariduskeskuse ehitus võib alata

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eeri Tammiku allkiri kinnitab, et keskkonnahariduskeskuse ehitus võib alata.
Eeri Tammiku allkiri kinnitab, et keskkonnahariduskeskuse ehitus võib alata. Foto: PP

Pärnusse kerkiva keskkonnahariduskeskuse ehitus võib alata, lepingud on sõlmitud nii ehitaja kui järelevalve teostajaga.

Pärnumaa omavalitsuste liit (POL) allkirjastas lepingu osaühinguga Riverside Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse ehitamiseks, teatas POLi juhatuse esimees Eeri Tammik.

Pärnus Tammsaare puiestee 57 kerkiva hoone tööde maksumuseks kujunes hanke tulemusel 3 638 484 eurot, sisaldades mahtude vähendamisest tulenevalt põhiprojekti ümberprojekteerimist, ehitamist ja õueala haljastamist valmimistähtajaga juunis 2013. aastal. Tööd ehitusobjektil algavad mai lõpus, seniks on tööjärg projekteerijate käes.

Ehituse järelevalve teostamiseks allkirjastas POL lepingu osaühinguga Keskkonnaprojekt. Järelevalvele kulub 19 084 eurot.

Projekti “Pärnumaa Keskkonnahariduskeskuse infrastruktuuri väljaarendamine” toetab keskkonnainvesteeringute keskus (KIK) Euroopa Liidu regionaalarengu fondist, omafinantseering kaetakse POLi ja Pärnu linna omavahenditest.

2013. aasta sügisest saab uuenduslikus keskuses huviharidust, loodus- ja keskkonnakoolitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles