Audru võidutses “Bumerangil”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru kool.
Audru kool. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

VI koolinoorte spordimälumängu “Bumerang” Pärnumaa vooru võitis Audru keskkool, teise koha sai Vändra gümnaasium ja kolmanda Audru keskkooli teine võistkond, neljandaks jäi Tõstamaa keskkool.


Pärnumaa vooru võitnud Audru keskkooli esimeses võistkonnas olid Taaniel Laimets, Üllar Pärnat, Andres Ervin ja juhendajana õpetaja Sirje Suurevälja. Vändra gümnaasiumi võistkonna koosseisus olid Mari-Liis Jaanson, Artur Ojala, Jaagup Valma, Tõnu Rõõmusaare, juhendajana õpetaja Maie Metsla. Audru teises võistkonnas nuputasid Allvar Väli, Mihkel Poom, Kristjan Kuningas, juhendajaks taas Sirje Suurevälja.



Kuuendat aastat toimuva ja Eesti Spordilehe ellu kutsutud viktoriini peakorraldaja on Eesti koolispordi liit. Mälumäng toimub neljas etapis. Esimene etapp oli koolides, teine maakondades, kolmas tuleb regioonides ja ürituse lõpetab üleriigiline finaal. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles