PKHK loob ettevõtetega praktikavõrgustikku

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Reedel, 25. mail toimub projekti „Praktikavõrgustikud – hea koostöö ettevõtetega“ lõpukonverents Pärnus Tervise konverentsikeskuses, kuhu Pärnumaa kutsehariduskeskus on kutsunud üle 170 ettevõtte esindaja Pärnumaalt.

Euroopa Liidu ESF rahastusega projekt sai alguse eelmise aasta aprillis ja on suunatud Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) ja ettevõtete koostöö tõhustamisele, selgitas Pärnumaa kutsehariduskeskuse avalike suhete juht Anneli Rabbi.

Projekti eesmärk on ühtlustada ettevõttepraktikate tase ettevõtete teavitamise, praktikajuhendajate koolituse, ettevõtete tunnustamise ja elektrooniliste andmebaaside loomise kaudu.

Projektijuht Jüri Puideti sõnade kohaselt loodi projekti „Praktikavõrgustikud – hea koostöö ettevõtetega“ raames toimivad praktikavõrgustikud seitsmes õppekavavaldkonnas: ehitus, metallitöötlemine, puidutöötlemine, sotsiaalhooldus, toitlustamine ja majutamine, autoremont, infotehnoloogia. Puidet peab suureks väärtuseks, et loodi eeldused kooli ja ettevõtte kvaliteetsemale partnerlusele.

PKHK kodulehel asub elektrooniline praktikaandmebaas ja praktikabörs, kus praktikakoha pakkujad ja soovijad saavad üksteist kiiresti leida.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles