Eesti suurim toidufestival sai hoo sisse

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
„Grillfesti“ avasid Türi pritsimehed, kes grillijatele kevadpealinnast kuuma sütt tõid.
„Grillfesti“ avasid Türi pritsimehed, kes grillijatele kevadpealinnast kuuma sütt tõid. Foto: Ants Liigus

Eile algas Pärnus Vallikääru aasal Eesti suurim toidufestival “Grillfest”, mis toob kokku ligi 1500 grillimeistrit, artisti ja rammumeest.

Kui festivali esimestel tundidel oli kolme hektari suurusel territooriumil külastajaid hõredalt, siis mida õhtu poole, seda rohkem hea toidu austajaid platsile sigines.

„Grillfest“ ei ole ainult koht, kus festivalil osalevad restoranid sisseastujale toiduelamusi pakuvad. Ürituse kavas on veel toiduvalmistamise võistlused ja toiduteemalised rahvakoolitused.

“Grillfesti” ajal peetakse esimest korda “Superchefi” kokkade võistlus, kus Tartu ja Pärnu parimad kokad koos oma meeskonnaga peavad kahel päeval pakkuma kolmest roast koosnevat menüüd.

Eile võtsid festivalil mõõtu Eesti ja Läti rammumehed. „Grillfest“ lõpeb täna õhtul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles