Pärnus võisteldi "Grillfestil" veiseliharoogade valmistamises

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallikraavilt avanes peopaigale imeline vaade.
Vallikraavilt avanes peopaigale imeline vaade. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus "Grillfestil" tõdeti, et tugevate veisekasvatustraditsioonidega Eestis kasutatakse veiseliha vähe, selle grillimine on aga paljudele täiesti võõras.

Rahvast liikus kahe päeva jooksul Vallikääru aasal palju ja enamik lasi hea maitsta grilltoitudel. Eesti kulinaaria instituudi ja MTÜ Liivimaa Lihaveise korraldatud "Superchefi" võistlusel valmistati roogi vaid veiselihast, vahendas “Aktuaalne kaamera".

Ilma, grill-liha ja -kala kõrval oli festivalil kahtlemata tegija alles mullu renoveeritud Vallikäär. Vallilt avanes peopaigale imeline vaade. Ja vallikraav võimaldas isegi kalapüügivõistlust korraldada.

Sellest osavõtjad ei vaadanud grillijate ja toidunautijate poolegi, vaid üritasid keskendunult kalapoega õngekonksu otsa saada.

Kes aga söögist-joogist ja kalapüügist ei hoolinud, võis pühenduda muusika kuulamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles