Keskkonnahariduskeskus valmib järgmisel aastal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse ehituseks löödi kopp maasse.
Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse ehituseks löödi kopp maasse. Foto: Ants Liigus

Pärnusse kerkiva keskkonnahariduskeskuse ehitamiseks löödi kopp maasse ja hanke võitnud OÜ Riverside alustas ehitustöid.

Hoone tarvis augu kaevamist alustati 7. juunil ja Pärnumaa omavalitsuste liidu juhatuse esimehe Eeri Tammiku teatel ei ole pärast esimese hanke nurjumist uue ehitajaga probleeme tekkinud. Hoone peaks valmima 19. juunil 2013.

Pärnumaa keskkonnahariduskeskuse tööde maksumuseks kujunes hanke tulemusel 3,64 miljonit eurot, sisaldades mahtude vähendamisest tulenevalt põhiprojekti ümbertegemist, ehitamist ja õueala haljastamist

Riverside võttis ehituse enda peale pärast seda, kui aprillis võtsid oma pakkumise viimasel minutil tagasi OÜ Wesico Project ja OÜ Wesico Ehitus.

Pärnus Tammsaare puiestee 57 kerkivas hoones algab tegevus 2013. aasta sügisest. Majas hakatakse korraldama huvitegevust, loodus- ja keskkonnakoolitusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles