Pärnu tasulisel parkimisalal on tasuta parklaid

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi Laia tänava jõeäärses parklas saab korraga tasuta parkida 360 autot.
Port Arturi Laia tänava jõeäärses parklas saab korraga tasuta parkida 360 autot. Foto: Ants Liigus

Port Arturi kaubakeskuse turundusjuht Ave Reinson palus ajalehe toimetusel juhtida lugejate tähelepanu asjaolule, et Pärnu linnavolikogus 18. juunist kehtestatud Pärnu kesklinna tasulisel parkimisalal on jätkuvalt kaks tasuta parkimisala.

“Ehkki see on kesklinnas ebaharilik, pakume tasuta parkimist 430 autokoha jagu,” teatas Reinson. “Port Arturi kaubamajade juures on kaks parklat, kus autod võivad tasuta seista päev läbi. Need on Laia tänava jõeäärne parkimisplats, kuhu korraga mahub 360 autot, ning Port Artur 2 kõrval Aia tänava mõttelise pikenduse joonel asuv vast renoveeritud ja uue sillutise saanud parkimisala, kus on ruumi 70 sõidukile.”

Reinson kinnitas, et kuigi need parklad on mõeldud esmajoones kaubamaja klientide autodele, pole kummaski ajalisi parkimispiiranguid ega tasulist parkimist. Seevastu Port Artur 2 ja Laia tänava vahelisel alal, mis kuulub maaomandina linnale, on Pärnu linnavõim tasuta parkimisele tunnise ajalise piirangu kehtestanud.

“Seal tuleks kasutada parkimiskella või kirjutada paberile parklasse saabumise aeg ning asetada see sedel nähtavasse kohta,” selgitas Reinson. “Aga kahel varem nimetatud alal on parkimine Port Arturi poolt tasuta.”

Laia tänava jõeäärse tasuta parkla alune maa kuulub Reinsoni kinnitust mööda Port Arturi kaubanduskeskusele. Aia tänava mõttelisel pikendusel olev tasuta parkimisala asub riigimaal, mida Port Artur kasutab talle antud kasutusõiguse alusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles