Port Arturis tutvustatakse sügismoodi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Port Arturi moelaval astub modellina üles ka Port Arturi sügise reklaamnägu Lisann Luik.
Port Arturi moelaval astub modellina üles ka Port Arturi sügise reklaamnägu Lisann Luik. Foto: Port Artur

Sel laupäeval toimub Port Arturi kaubakeskuses sügishooaja avamise puhul moepäev, kus näeb  moeetendusi ning saab osaleda tervisemessil ja stiilistuudios.

„Pariisi ja Londoni moelavadel esitletud sügise moestiil on barokselt külluslik. Moes on samet, siid, kuld, karusnahk ja nahk. Sügise moevärvid on veinipunane, tumesinine ning teised keskaegsetelt maalidelt laenatud soojad küpsed toonid. Klassikaline must, valge ja hall ei ole samuti kadunud, koos madalalt käiva päikesega tulid need seegi kord moepilti tagasi. “ vahendas Port Arturi turundusjuht Ave Reinson.

„Sellel hooajal on hinnas ülisuured mantlid, mis meie külmas mõnusalt sooja annavad, ent mille ballikleidimõõtmed on harjumatult ebapraktilised. Kleidid ja kostüümid on laia vööga rõhutatud ja mõjuvad supernaiselikult,“ rääkis Reinson. „Meestele loodud moekollektsioonid ülistavad hästi istuvat, pehme retrojoonega ülikonda, mille muudab värskeks lipsu puudumine. Lipsu asendab siidist rinnarätt ja triiksärki kõrge kaelusega sviiter.“

Kaubanduskeskuse moelaval astub modellina üles ka Port Arturi sügise reklaamnägu Lisann Luik, Eesti tippmodelli saate esimese telehooaja finalist. Selle sügise trende tutvustab päevajuht Liina Randpere.

Moepäeva raames toimuv tervisemess pöörab tähelepanu tervislikele eluviisidele ja uutele võimalustele oma tervise eest hoolitsemisel. Tutvustatakse sportimisvõimalusi, kosmeetikat ja saab teha tasuta kehaanalüüsi.

Port Artur 1s aitab stilist välja valida sobivaid riidekomplekte ja on võimalus lasta ennast fotograafil pildistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles