Endla Jazzklubi alustab uut hooaega

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Kikas.
Tiit Kikas. Foto: Erakogu

Sel reedel stardib Endla Jazzklubi seitsmes hooaeg mitmekülgse muusiku Tiit Kikase teise sooloalbumi "101 Clowns" esitluskontserdiga.

„101 Clowns“ on järg edukale esimesele sooloalbumile “String Theory”, mis anti peale Eesti välja Soomes ja Jaapanis ning leidis kiirelt tee ambient-jazz-etno muusika austajate plaadiriiulitesse ja raadiojaamadesse üle maailma. Albumit on kasutatud mitme filmi ja koreograafia helindamisel.

Oma teisel sooloalbumil “101 Clowns” jätkab Kikas elektriviiuli ja elektroonika kooslusest tekkivates uuenduslikes helimaailmais ringi rändamist, kaaslaseks taas ainult viiul. Oma helimaastikud loob viiulivõlur mitmerealise looperiga ja viiuli akustilist heli elektrooniliselt moonutades.

Albumi pealkirjast räägib autor: “Pea pool aastat Aasias seljakotiga ringi reisides ja mõtteid kogudes jätab meie endi elu päris klounaadi mulje, sellest ka albumi nimi”.

Teatrikohvikus toimuv Endla Jazzklubi kontsert on kuulajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles