PKHK peab õpirände konverentsi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskus.
Pärnumaa kutsehariduskeskus. Foto: Urmas Luik

Teisipäeval, 25. septembril toimub Pärnumaa kutsehariduskeskuses (PKHK) õpirände sügiskonverents, sel kalendriaastal juba teine ülekooliline välispraktikale suunatud konverents.

Kutsehariduskeskuse avalike suhete juhi Anneli Rabbi tutvustuse kohaselt jagavad oma praktikakogemust ja räägivad põnevatest seikadest sihtriigis õpilased, kes välispraktikal käinud.

Edukast praktikast tööandja pilgu läbi kõnelevad AS Wendre esindaja Piret Sai ja Selver ASi esindaja Lilian Kivimägi. Rabi sõnade järgi on mõlemad ettevõtted edukalt juhendanud PKHK õpilaste praktikaid. „Muuhulgas, AS Wendres tegi sel kevadel praktika kolm Saksamaa partnerkooli BBS Burgdorf õpilast,“ lisas ta.

Sügiskonverentsil tutvustatakse välispraktika sooritamise võimalusi PKHKs sel õppeaastal ja välispraktikale kandideerimise tingimusi. Õpilaste välisprojektides osalemist rahastatakse Leonardo da Vinci programmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles