Pärnaka seep pääses rahvusvahelisele konkursile

Kadrin Karner
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaire Miiter
Kaire Miiter Foto: PP

Möödunud kevadel “Ettevõtliku pärnaka” võistlusel kolmanda koha saanud looduskosmeetikatootja Magrada kasemahlaseep kandideerib kõrvuti ilumaailmas tuntud kaubamärkidega Londonis konkursil “Pure Beauty Awards 2016”.

“See on Magradale väga tore uudis, et meid koos selliste tuntud nimedega nagu Dr. Organic, Weleda või NOVExpert sinna välja on valitud,” rääkis Magrada looja ja juht Kaire Miiter. Kasemahlaseep pääses konkursile kutsega, mis saadeti ettevõttele sel suvel. Üleeile õhtul tuli õnnitluskaart, kus teatati, et Magrada toode on koos 21 ülejäänuga valitud kandideerima parima uue loodusliku toote tiitlile.

Mida võistlusel osalemine Magradale annab? “Eelkõige on see kinnitus mulle, et teen õiget asja ja see, mida loon, ei lähe korda ainult mulle, vaid teistelegi. Magradat on märgatud, see ongi juba võit!” kinnitas Miiter. Täna hommikuks oli Magradale kirjutatud nii Hiinast kui mujalt maailmast ehk konkursi mõjud on juba tunda. “Kui meist varem midagi kuuldud pole, siis nüüd kindlasti kuuldakse,” märkis Miiter.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles