Vibulaskja Reena Pärnat tunnistas karikavõistlustel klubikaaslase paremust

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiilis toimunud vibulaskmise Eesti karikavõistlustel tunnistas Järvakandi Ilvest esindav pärnakas Reena Pärnat (vasakul) klubikaaslase Bessi Kasaku paremust. Paremal viljandlanna Maris Tetsmann.
Kiilis toimunud vibulaskmise Eesti karikavõistlustel tunnistas Järvakandi Ilvest esindav pärnakas Reena Pärnat (vasakul) klubikaaslase Bessi Kasaku paremust. Paremal viljandlanna Maris Tetsmann. Foto: Erakogu

Eile Kiilis vibulaskmise Eesti karikavõistlustel tunnistas Järvakandi Ilvest esindav pärnakas Reena Pärnat klubikaaslase Bessi Kasaku paremust.

Pärnat ja Kasak lasid mõlemad 569 silma. Sellistel puhkudel näevad reeglid ette, et rohkem kümneid tabanud sportlase tulemus nimetatakse paremaks. Kasaku nooled tabasid kümmet 35, Pärnati omad 32 korral.

Eimar Kukk Pärnu Meelise klubist oli 17 finaalvõistlusele pääsenud mehe hulgas 538 silmaga üheksas. 566 silmaga võitis Eesti meistritiitli Tallinna Sagittariuse klubi esindav Hendrik Õun, kes päev varem triumfeeris kadettide hulgas, tagades nii võimaluse võistelda meestega.

Laupäeval saavutas sportvibu tüdrukute klassis kolmanda koha Kristel Täker, kellel pärast 20 noolt oli kirjas 546 silma. 

Nii naisjuunioride kui kadettide neidude arvestuses jäi Pärnu Meelise vibulaskja poodiumikohast viie silma kaugusele. Nii pidid 490 silma kogunud Kristel Peet ja mõnevõrra suuremasse märklehte lasknud ja 562 silma kirja saanud Elis Luusepp leppima neljanda kohaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles