Vaadake, kes õppureist pälvivad Pärnu linna tunnustuse

Raido Keskküla
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tublide õpilaste tunnustamine 2016. aastal.
Tublide õpilaste tunnustamine 2016. aastal. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu linnavalitsus kinnitas täna selle aasta õpilaspreemiate saajad, preemiad antakse koos linnavalitsuse tänukirjadega üle pidulikul vastuvõtul kontserdimajas.

Aasta õpilase laureaadid on Karin Allik Sütevaka humanitaargümnaasiumist ja Mikk Saarse Kuninga tänava põhikoolist Preemia suurus on 300 eurot.

Aasta huvitegevuse parimateks nimetati tänavu kolm õpilast: Liisamari Viik Sütevakast, Hendrik Holtsmann Vanalinna põhikoolist ja Märt Tammearu Kuninga tänava koolist. 2017. aasta aktiivse noore tiitli pälvib Koidula gümnaasiumi õpilane Laura Kiviselg. Nii aasta huvitegevuse parimaid kui aktiivset noort tunnustab linn 200 euroga.

Kõigi eelmiste õpilaspreemiate nominendid saavad 100 eurot. Nominendid on Anette Hendrikson, Elisa Annamaa, Nele Leit-Teetlaus, Tekla Liisa Vilberg, Kätlin Kits, Anette Baum, Robi Salumets, Joosep Mesi, Melody Nirk, Laura Lelov, Keith Luur, Sigrit Alunurm, Heleen Saarse, Katarina Ild, Britta Kari, Marin Vilk ja Raimond Lillemaa.

2016/2017. õppeaasta parimate õpilaste pidulik vastuvõtt toimub sel neljapäeval Pärnu kontserdimajas. Preemiad koos tänukirjadega annab üle linnapea Romek Kosenkranius.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles