Merel hulpinud madrats tõi kohale päästjad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksojuht Roland Lepiku jutu järgi vähenes mullu Weekend Festivali ajal käive võrreldes tunamullusega poole võrra, kuna Pärnu oli tööle tulnud palju pealinna taksojuhte.
Taksojuht Roland Lepiku jutu järgi vähenes mullu Weekend Festivali ajal käive võrreldes tunamullusega poole võrra, kuna Pärnu oli tööle tulnud palju pealinna taksojuhte. Foto: Gertrud Alatare

Üleeile kell 16.14 sai häirekeskus teate, et Häädemeeste vallas Treimani külas on merel näha madratsiga inimest. Kohapeal selgus päästjaile, et madrats oli lastel vees käest lahti läinud ja merel hulpima jäänud.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Kristi Kaisi sõnutsi ei ole õhkmadrats kindlasti asi, millega lapsi mererannas vette lubada.

“Õhkmadratsi eesmärk on siiski pakkuda pehmet küljealust puhkamise ajal ja seda kindlal pinnasel. Lubades lapsed madratsiga veekogule, seate nende elu väga suurde ohtu. Selgitage lastele, mis võib juhtuda, kui selliselt käituda,” rõhutas Kais.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles