Loov Eesti õpetab teatrietenduse kaudu ettevõtlust

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja-Magdaleena gildi maja.
Maarja-Magdaleena gildi maja. Foto: Urmas Luik

Teisipäeva, 20. novembri õhtul toimub Pärnus Maarja-Magdaleena gildi ärklisaalis Heiti Pakki juhtimisel ja Endla teatri näitlejate kaasabil teater-koolitus "Palju õnne igaks elujuhtumiks!"

Tasuta teater-koolitus on mõeldud üliõpilastele ja loomeinimestele, kes tahavad oma vaimu värskena hoida ja tulevikus oma loovust ettevõtlikult rakendada. Etenduses mängivad Endla teatri näitlejad Piret Laurimaa, Sepo Seeman ja Tiit Palu. Koolitaja on Heiti Pakk.

Kommentaaride ja analüüsiga pikitud teatraliseeritud koolitus puudutab kaht olulist teemade  ringi loomeettevõtluses, millega hakkama saamine on igale loomingulisele inimesele paras pähkel. Esimene on seotud loomingu turu ja turustamisega, teine loomeettevõtte kasvamise ja juhtimisega.

“Tavalist koolituse formaati on noortel tihtipeale raske jälgida kuid konkreetsete näidete varal on infot palju kergem omandada. „Palju õnne igaks elujuhtumiks“ on spetsiaalselt Loov Eesti tellimusel kirjutatud etendus, mis on mõeldud looverialade üliõpilastele ja loomeettevõtlusest huvitatutele,“ rääkis Loov Eesti tegevjuht Eva Leemet.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles