Heitkoguse müügist uuendatakse Pärnumaal veel kolme hoonet

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik / Postimees

Valitsus kavatseb neljapäevasel istungil heaks kiita kaks eelnõu, millega muudetatakse Marubeni Corporationi ja Sumitomo Corporationiga sõlmitud kokkuleppeid riigi lubatud heitkogusega kauplemiseks ja lisatakse sinna täiendavalt 27 objekti, pikendatakse kahe objekti abikõlblikkuse perioodi ja arvatakse toetuse saajate hulgast välja seitse objekti.

Eelneva nõusoleku vastavate muudatuste tegemiseks on andnud heitkoguse ühikute ostjad Marubeni Corporation ja Sumitomo Mitsui Banking Corporation.

Marubeniga sõlmitud kokkuleppe muudatuste käigus lisatakse uute objektidena toetuse saajate nimekirja Pärnumaalt Kihnu rahvamaja, Pärnu Mai lasteaed ja Audru rahvamaja-hooldekodu.

Toetust saavate objektide hulgast jäetakse välja Vändra depoo hoone ja riigimetsa majandamise keskuse Lodja jahimaja hoone, kuna hilisemate läbirääkimiste käigus jäid projektid teostamata.

Pärast valitsuse korralduse vastuvõtmist kehtestatakse rahandusministri määruste muudatused, millega uutele objektidele sätestatakse erinev abikõlblikkuse periood, lepingu sõlmimise tähtaeg ning investeeringute kava esitamise ja kinnitamise tähtajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles