Kalev Kiisk: Tori vald on teistest rikkam

, Tori vallavolikogu liige (valimisliit Koduvald)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori vallavolikogu liige Kalev Kiisk (valimisliit Koduvald).
Tori vallavolikogu liige Kalev Kiisk (valimisliit Koduvald). Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

13. mai Pärnu Postimehe arvamusküljel materdab Rahvaliidu aseesimees ja Are vallavanem Jaanus Männik valitsuserakondi ja süüdistab neid muu seas valdadele eraldatava raha kärpimises. Männik väidab, et kohalikud omavalitsused on hädaga teinud kuni 30protsendilisi palgakärpeid ning et lisatasud ja nn kolmeteistkümnes palk on ammu unustatud.


Paraku nii see ei ole. Vähemalt mitte Tori vallas. Rahvaliidu juhitav Tori vallavalitsus arutas puhkusetoetustega (kolmeteistkümnenda kuupalgaga) seonduvat 7. aprilli istungil ja otsustas üksmeelselt, et toetuse maksmine jätkub. Tänaseks päevaks on vallavalitsuse mitu teenistujat oma lühiajalise puhkuse vormistanud ja kolmeteistkümnenda palga välja võtnud.



Minu poolt Tori vallavolikogu 14. mai istungile esitatud ettepaneku vähendada kolmeteistkümnendat kuupalka saavate vallaametnike sissetulekut lükkas Rahvaliidu enamus tagasi.



Tekib küsimus, kas vallad on üldse nii suures rahapuuduses, nagu seda lastakse välja paista?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles