Politsei tunnustab Rääma seltsi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rääma park ja endise Rääma mõisa hoone.
Rääma park ja endise Rääma mõisa hoone. Foto: Ants Liigus

Pärnu konstaablijaoskond tunnustab Rääma seltsi, kelle korraldatud ümarlaual toimus kogukonnaesindajate lootustandev kohtumine.

18. aprillil Rääma põhikoolis toimunud ümarlaual oli osalenuid nii linnavalitsusest, lasteaednike hulgast, Naiskodukaitsest kui ka teistest ametkondadest.

Oma esindajatega oli kohal Pärnu kontsaablijaoskond. Kohalik kogukond sai vahetult kohtuda oma piirkonna politseinikuga ja arutleda päevakajalistel teemadel.

„Ühe olulise teemana sai politsei edastada õpetussõnu oma vara kaitseks, sest näiteks jalgrattahooaeg käib kahjuks käsikäes rataste vargusega,“ ütles Pärnu konstaablijaoskonna piirkonnapolitseinik Maarja Nevvonen. „Samuti on hetkel aktuaalne probleem telefonikelmidega, kes inimestelt raha välja petavad,“ lisas ta.

„Politseil oli hea meel näidata üles koostöövalmidust ja initsiatiivi kogukonna tegemistes kaasalöömisel. Kokku sai leppida vastastikuses infoliikumises,“ sõnas Nevvonen.

Pärnu politseijaoskond kiidab Rääma seltsi tegevust ja toob seda teistelegi eeskujuks. „Sellised kokkusaamised on väga vajalikud. Julgustame teisigi Pärnu linna seltsinguid politseiga koostööd tegema. Iga niisugune kohtumine toob ainult kasu ja seda kõigile osapooltele,“ ütles Nevvonen.

Rääma selts ning Pärnu aiandus- ja mesindusselts kutsusid kokku Rääma asumi organisatsioonide ümarlaua, arendamaks piirkonna kogukonnavaimu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles