Audru ehitab liitumisraha ootuses vallamajja teeninduspunkti

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru vallavanema Siim Suursilla jutu järgi kolivad vallamaja tühjalt seisvasse tiiba perearstid, hambaarst, apteek, postkontor ja politsei.
Audru vallavanema Siim Suursilla jutu järgi kolivad vallamaja tühjalt seisvasse tiiba perearstid, hambaarst, apteek, postkontor ja politsei. Foto: Urmas Luik

Audru vallamaja hoone ümber ja sees käib kiire ehitustöö, et enne kütteperioodi algust mööda alevikku laialipaisatud asutused ühe katuse alla kolida saaksid.

“Siia tuleb kaldtee ja seda mööda pääseb kohe perearstide juurde, siin hakkab asuma apteek, seal postkontor, hambaarst, siin on ooteruum ja arstide puhkeruum, politsei kolib tahapoole ja saab eraldi sissepääsu,” tutvustas Audru vallavanem Siim Suursild plaane.

Valve Pormeisteri projekti järgi kohaliku sovhoosi kontoriks ehitatud hoones seisis juba kümmekond aastat tühjana 300 ruutmeetrit pinda. Samal ajal on inimestele olulised asutused tegutsenud valla rentnikena eri kohtades renoveerimata pindadel ja maksnud suuri küttearveid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles